Благодарност

Казвам се Милан Сотиров Златков и бях пациент на МБАЛ "Лайф Хоспитал" Бургас в периода 17.10.2012г – 24.10.2012г.
Искам да изразя огромната си благодарност към екипа, който ме лекува, за професионалното и човешко отношение, за топлото посрещане, за куража, който ми вдъхнаха всички лекари, сестри, санитари.
Специална благодарност към Д-р Николов, Д-р Герганова, Д-р Йозтюрк, Д-р Ралев, мед. сестра Райкова, психолог Власакиева, рехабилитаторите Иванова и Палова.
Не съм очаквал, че в България може да има болница , която да работи за ЧОВЕКА, която първо лекува човека, а после болестта.
Начина, по който се посрещат, лекуват и изпращат тук пациентите е Европейски.
Искам да пожелая на всички, които работят в МБАЛ "Лайф хоспитал" да са здрави, все така отзивчиви, благородни, да изпълняват човешката си мисия със същата всеотдайност, с която се погрижиха за мен.

 
 
 
 

 

Изказвам благодарностите си на целия персонал на болница “ Лайф Хоспитал “ Св. Влас обл. Бургаска за отличното отношение и голямата добрина към пациентите, и им пожелавам здраве, много успехи и дълголетие. Нека Господ и Св. Богородица пазят Тях и техните семейства. Благодарим!

 Баба Пенка с. Кости.

 

 Благодарим на целия персонал за доброто отношение и страхотното обслужване. Желаем Ви здраве и успех в хуманната професия.  

Весели празници!

Сем. Атанасови.

Гр. Раднево. 5.04.2015г.

 

Благодарим за квалифицираното перфектно обслужване на физио-терапевтите и обслужващият персонал.

Много добра хигиена и храна.

Благодаря до следващия път да съм жива и здрава.  

Гр. Пловдив

Милка Георгиева Елисавета Цветкова. 22.06.2015

 

Благодарим на целия страхотен екип на Лайф Хоспитал - гр. Свети Влас. Отношението към пациентите, както и обслужването е невероятно топло и човешко.

Пожелаваме на целия екип, здраве и много професионални успехи за напред.   Росето Бубето Живко

Гр. Казанлък 29.06.2015

 

Това здравно заведение е един своеобразен оазис за възстановяване на физическите ни и духовни тела.

Браво и благодаря за европейския стандарт, на обзавеждане и организация на работата. Благодаря за прекрасния екип и професионализма на обслужване и грижа за болните.

Благодаря за тези дни.  

26.07.2015

 

Изразяваме нашето възхищение от професионализма на екипа в Лайф Хоспитал, за доброто отношение на персонала към хората и човечността им.

Пожелавам Ви успехи и заемането на челно място в медицинското обслужване.  

Н. Белакова 26.07.2015

 

Приятно съм изненадана от момичетата – сестра Жечева и санитарката Фатме. Любезни, внимателни и отзичвчиви, създават много приятна атмосфера в отделението. Чистотата на Фатме, също не съм срещала в друго болнично заведение. Чудесни сте в профисионално и визуално отношение! Браво!!! Всичко това се отнася и за докторите разбира се. Големи профисионалисти и човеци сте! Бедете здрави, мили хора! Благодарности от цялата стая О-3

Гергана Керемедчиева Гина Дончева

 

На 13.05.2015 и 14.05.2015 бях в хирургично отделение на болницата. Благодарности към д-р Калудов, сестрите на регистратура и персонала. Благодарност към тези хора, които полагат грижи за за здравето на пациентите. Отлична хигиена в болничните стаи и кабинетите. Бъдете благословени!!!

Кера Стоянова Георгиева – гр. Бургас ж.к Славейков бл. 20 А

 

Много благодарим на д-р Александрова за човешкото отношение, профисионализма и пожелаваме да има повече такива лекари!

Катя Динева, Димитър Любенов

 

Бях в болницата „Лайф Хоспитал” за два дни и съм много доволен от профисионалното обслужване на лекарите, сестрите и санитарките. Пожелавам им здраве, за да все така работливи!

Кольо Костадинов Петров – гр. Айтос

 

На 10.06.2013 г. посетих многопрофилна болница „Лайф Хоспитал” и останах очарована от обслужването. Само собственика на болницата д-р С. Иванов ме посети няколко пъти, за да ме пита как се чувствам, да не говорим за д-р З. Димитров, който ме оперира и сега се чувствам отлично. Доволна съм и от вниманието на сестра Жечева, която винаги е усмихната, както и от санитрките Гергана и Калиопа. Аз посещавам болницата за трети път и винаги съм оставала очарована от обслужването. Хвала на такива хора! Да са живи и здрави!!!

С обич и уважение: В. Хараланова – гр. Шумен

 

Уважаеми дами и господа, Обръщам се към вас от мое лично име и от името на цялото ми семейство с огромен поклон, признание и истинска благодрност! Благодаря за високия профисионализъм, компетентност, отзивчивост и съпричастност! Благодаря за топлото отношение и човешко отношение, за вниманието за всичко, което ми помогна да се възстановя. На целия екип желая здраве и успех в тяхната благородна професия. Бъдете все така всеотдайни, отговорни и истински профисионалисти в спасяването на най-висшата ценност – човешкия живот. Благодарности към д-р Калудов, д-р Димитров и ст. сестра Жечева

Зихнетин Карталова

 

Бих искала за изразя огромната си благодарност и признателност към д-р Александрова! Всеотдайна, мила и грижовна, с призвание да бъде лекар! Децата я обожават. С пожелание да бъде здрава, да съхрани преди всичко човешкото отношение към малките си пациенти ( а и не само) , да получава удовлетворение от добре свършената работа !!! Успех!

С уважение и признателност: Н. Иванова